Γεύσεις της Αν. Μακεδονίας – Θράκης στις Βρυξέλλες

Γεύσεις της Αν. Μακεδονίας – Θράκης στις Βρυξέλλες

Γεύσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης ταξίδεψαν στο Βέλγιο και παρουσιάστηκαν σε ένα πολυπληθές κοινό σε εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
Προϊόντα της περιοχής όπως ελιές, λάδι, καβουρμάς, τραχανάς, μέλι, καριόκες, κουραμπιέδες και κρασιά προσφέρθηκαν σε Έλληνες και ξένους πολλά από αυτά μαγειρεμένα από Έλληνες σεφ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ενισχύθηκε από την «μπριγάδα», μια καλά οργανωμένη ομάδα, μαγείρων και ντόπιων παραγωγών που έχει στόχο την γνωριμία του κοινού με την ελληνική γαστρονομία και τις τοπικές κουζίνες.

.


Πηγή:www.agropost.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Γεύσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης ταξίδεψαν στο Βέλγιο και παρουσιάστηκαν σε ένα πολυπληθές κοινό σε εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Προϊόντα της περιοχής όπως ελιές, λάδι, καβουρμάς, τραχανάς, μέλι, καριόκες, κουραμπιέδες και κρασιά προσφέρθηκαν σε Έλληνες και ξένους πολλά από […]