Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια Ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την παρακολούθηση Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2025, προέβη σε δειγματοληψία δείγματος παρασκευάσματος κρέατος από κρέας πουλερικών, και συγκεκριμένα, “σουβλάκι κοτόπουλο με πιπεριά“, με ημερομηνία παραγωγής 05/04/2025 και ημερομηνία λήξεως 11/04/2025, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται […]
.
" />Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σουβλάκι κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας

Πηγή:www.ypaithros.gr
ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια Ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την παρακολούθηση Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2025, προέβη σε δειγματοληψία δείγματος παρασκευάσματος κρέατος από κρέας πουλερικών, και συγκεκριμένα, “σουβλάκι κοτόπουλο με πιπεριά“, με ημερομηνία παραγωγής 05/04/2025 και ημερομηνία λήξεως 11/04/2025, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται […]
.
