Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε οδηγό του ΟΑΣΘ όταν τους ζήτησε να σβήσουν το τσιγάρο που άναψαν μέσα στο λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε οδηγό του ΟΑΣΘ όταν τους ζήτησε να σβήσουν το τσιγάρο που άναψαν μέσα στο λεωφορείο


Θύμα επίθεσης από νεαρούς έπεσε σήμερα τα ξημερώματα ένας οδηγός του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, όταν τους έκανε παρατήρηση να σβήσουν το τσιγάρο που είχαν ανάψει μέσα στο αστικό λεωφορείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 00:25 της Δευτέρας, στο λεωφορείο που εκτελεί τη διαδρομή 1Ν, στην περιοχή του Φοίνικα.

Μία ομάδα νεαρών ατόμων φαίνεται να άναψε τσιγάρο μέσα στο λεωφορείο και όταν ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση αυτοί έσπασαν με κλωτσιά το προστατευτικό τζάμι της καμπίνας του.

Ευτυχώς από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του αστικού. Τα άτομα τράπηκαν σε φυγή.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου ένας άλλος οδηγός του ΟΑΣΘ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς, πάλι στην περιοχή του Φοίνικα, όταν έκανε παρατήρηση στην παρέα τους να κάνουν ησυχία καθώς ενοχλούσαν με τη συμπεριφορά τους τους άλλους επιβάτες.

Οι δράστες περίμεναν μέχρι το λεωφορείο να αδειάσει και επιτέθηκαν στον οδηγό λίγες στάσεις πριν το αστικό φτάσει στον τερματικό σταθμό. Χτύπησαν σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα τον οδηγό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αμυνθεί ή να βγει καν από τη θέση του και χρειάστηκε να διακομισθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Θύμα επίθεσης από νεαρούς έπεσε σήμερα τα ξημερώματα ένας οδηγός του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, όταν τους έκανε παρατήρηση να σβήσουν το τσιγάρο που είχαν ανάψει μέσα στο αστικό λεωφορείο. Συγκεκριμένα, […]