Κιβωτός του Κόσμου: «Πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες», λέει ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου

Κιβωτός του Κόσμου: «Πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες», λέει ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου


Το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν καταγγελθεί ότι γινόταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο αδελφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι και ο ίδιος ιερέας στη Νέα Μονή Χίου από όπου κατάγεται, μίλησε αποκλειστικά στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου για όσα έχουν έρθει στο φως σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου. Ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο αδελφός του βρίσκεται ενός σκανδάλου…

«Να σας πω κάτι… Ξέρω την αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό μόνο γνωρίζω. Αυτό…» τονίζει αρχικά στην εκπομπή του Alpha ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου για να συμπληρώσει… «Πιστεύω στην αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό είναι. Προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν. Αυτό… Ξέρω ποιος είναι ο αδερφός μου. Γνωρίζω ποιος είναι ο αδερφός μου. Αυτά. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ». 

Ο δεύτερος αδελφός του πατέρα Αντώνιου θεωρεί ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες μιλώντας στο Tlive… «Εμείς ξέρουμε τον αδερφό μας, τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε. Ξέρουμε ποιος είναι και πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Αυτό πιστεύουμε εμείς γιατί τον γνωρίζουμε τον αδερφό μας τόσα χρόνια, γνωρίζουμε και το έργο του, αυτά… Τι άλλο να σας πω… Όπως καταλαβαίνετε και εμείς είμαστε τόσο πολύ στεναχωρημένοι και….».

Οπως ανέφερε ο αδελφός του έχει δώσει τη ζωή του για την Κιβωτό του Κόσμου. «Αυτές τις μέρες, όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πριν μια εβδομάδα μιλήσαμε. Είχαμε βγει έξω, αυτά. Είναι ίσως ακόμα σοκαρισμένος, είναι τόσο πολύ στεναχωρημένος, έχει, μετά από 25 χρόνια που κάνει αυτό το έργο, όπως και εσείς ξέρετε, έχει δώσει τη ζωή του για όλα αυτά και εκείνος και η πρεσβυτέρα… Τι να σας πω; Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Αυτά…».


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν καταγγελθεί ότι γινόταν στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο αδελφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι και ο ίδιος ιερέας στη Νέα […]