Αγρίνιο: Τον τραυμάτισε με τσεκούρι κατά τη διάρκεια καβγά έξω από κατάστημα εστίασης

Αγρίνιο: Τον τραυμάτισε με τσεκούρι κατά τη διάρκεια καβγά έξω από κατάστημα εστίασης


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών συνέβη έξω από κατάστημα εστίασης στην εθνική οδό στο Αγρίνιο. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε τραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα τσεκούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο ανδρών, για άγνωστους λόγους, και τελικά συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή.

Ο ένας εκ των δύο, ένας 45χρονος, τραυματίστηκε στο κεφάλι και την πλάτη από το τσεκούρι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης δεν έχει καταθέσει μήνυση. Αντίθετα, αρνήθηκε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και υποστήριξαν ότι τα τραύματα που φέρει, προκλήθηκαν έπειτα από πτώση του από σκάλα. Ως εκ τούτου, δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για τον άνδρα με τον οποίο συνεπλάκη.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία κατά αγνώστου για πρόκληση σωματικής βλάβης, οπλοφορία και οπλοχρησία.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών συνέβη έξω από κατάστημα εστίασης στην εθνική οδό στο Αγρίνιο. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε τραυματιστεί […]