Η Καλλιόπη Τζήκα συγχαίρει τη Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου

Η Καλλιόπη Τζήκα συγχαίρει τη Σοφία Κουνενάκη –  Εφραίμογλου


Συγχαρητήριο Μήνυμα απέστειλε η Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Λάρισας κα. Καλλιόπη Τζήκα στην κα. Σοφία Κουνενάκη –  Εφραίμογλου, ως Πρώτη Γυναίκα Πρόεδρο του ΕΒΕΑ.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρό μας  του  ΕΕΔΕΓΕ, Σοφία Κουνενάκη –  Εφραίμογλου και από χθες Πρώτη Γυναίκα Πρόεδρο του ΕΒΕΑ.

Άξια διάδοχος του αείμνηστου κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου και προσφάτως του απελθόντα  Προέδρου κ. Γιάννη Μπρατάκου ο οποίος ανέλαβε την θέση του  Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό και του Γενικού Γραμματέα του  Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Ως Α’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), ως Γ.Γ του  Επιμελητηρίου Λάρισας, αλλά και ως γυναίκα και  έχοντας άψογη συνεργασία από  την αρχή της  θητείας μας, νοιώθω υπερήφανη και είμαι απόλυτα πεπεισμένη για την επιτυχημένη μελλοντική πορεία της στο τιμόνι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Της εύχομαι εγώ προσωπικά αλλά και όλη η Διοίκηση  και το Διοικητικό Προσωπικό του  Επιμελητηρίου Λάρισας , δύναμη, υγεία και μόνο επιτυχίες στα νέα της καθήκοντα!!!

Όταν μια γυναίκα ανεβαίνει, ανεβαίνουμε όλες!!!»


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Συγχαρητήριο Μήνυμα απέστειλε η Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Λάρισας κα. Καλλιόπη Τζήκα στην κα. Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου, ως Πρώτη Γυναίκα Πρόεδρο του ΕΒΕΑ