«Θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις» – Η μαρτυρία της αστρολόγου για την ληστεία

«Θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις» – Η μαρτυρία της αστρολόγου για την ληστεία


Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Κυριακής  18 Σεπτεμβρίου, όταν έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της  στην Γλυφάδα περιέγραψε η 55χρονη αστρολόγος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News,  καθόταν στον καναπέ του σαλονιού της σε μονοκατοικία που διαμένει στην Γλυφάδα, όταν άκουσε το θυροτηλέφωνο να χτυπάει:

«Ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να μιλήσουμε, ο θείος σου λέει θέλει να σου μιλήσει και άνοιξα την πόρτα. Του λέω: ‘Τι θέλεις;’ και μου λέει: ‘Δε θα σε πειράξω, ο θείος σου με έστειλε. Απλώς θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις’».

Ένας άντρας εισβάλλει μέσα στο σπίτι της αστρολόγου. Την ακινητοποιεί αρχικά σε μία κουβέρτα στο πάτωμα και έπειτα τη διατάζει να κάτσει σε καρέκλα όπου και τη δένει χειροπόδαρα με σκοπό να του πει πού θα βρει χρήματα και αντικείμενα αξίας.

«Με δέσανε, μου έδεσε τα πόδια με τα κορδόνια. Δε μου βγάλανε όπλο, να σας μιλήσω ειλικρινά, δεν μου βγάλανε. Με ακινητοποίησε. Με έβαλε κάτω σε μία κουβέρτα πρώτα και μετά με έβαλε σε καρέκλα. ‘Πες μας πού είναι το χρηματοκιβώτιο και τον συνδυασμό. Πώς ανοίγει πες μας. Το κλειδί δώσ’ μας’».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, μέσα στο σπίτι ήταν μόνο ένας άντρας. Αφού δεν έβρισκε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, το σήκωσε ολόκληρο. Μαζί με αυτό και πολλά κοσμήματα αξίας: «Δεν τον ήξερα, όχι δεν τον ήξερα. Μου πήρανε 100.000 ευρώ και τα κοσμήματα όλα».


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Κυριακής  18 Σεπτεμβρίου, όταν έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της  στην Γλυφάδα περιέγραψε η 55χρονη αστρολόγος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Live News,  καθόταν στον καναπέ του σαλονιού της σε μονοκατοικία που διαμένει στην Γλυφάδα, όταν άκουσε το θυροτηλέφωνο να χτυπάει: «Ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το […]