Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε απανθρακωμένη το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν περίπου στις 21.30 για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δέντρο και σε απορρίμματα, πλησίον της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μία ανθρώπινη σορός, δίπλα ακριβώς από φράχτη εγκαταλελειμμένου κτηρίου και από σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν και σκουπίδια.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και το Ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής, ενώ μετά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο, έφτασε και η ιατροδικαστής για την εξέταση της σορού. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει σε άντρα, ηλικίας άνω των 55 ετών και δεν προέκυψαν ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, όπως τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβόλο όπλο.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άντρας έχασε την ζωή του, παραμένουν άγνωστες, με τα ερωτηματικά να παραμένουν αναπάντητα και να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που διερευνάται, μεταξύ άλλων, είναι αν ο άντρας έβαλε μόνος του φωτιά θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του, αν πρόκειται για κάποιο φριχτό δυστύχημα ή αν υπήρξε η εμπλοκή κι άλλου ατόμου, κάτι το οποίο δεν προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες των αρμοδίων. Σχεδόν τρία 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, η απανθρακωμένη σορός παραμένει στα αζήτητα και δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε απανθρακωμένη το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν περίπου στις 21.30 για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δέντρο και σε απορρίμματα, πλησίον της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μία ανθρώπινη σορός, δίπλα ακριβώς από […]