Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει o εργοδότης της 24χρονης – «Οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτά τα πάρτι είναι εγκληματίες»

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει o εργοδότης της 24χρονης – «Οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτά τα πάρτι είναι εγκληματίες»


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 24χρονης μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο στη  Θεσσαλονίκη, ενώ έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τα πάρτι διέταξε η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών.

Η 24χρονη καταγγέλλουσα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ ήδη έχει κατονομάσει στις Αρχές δύο υπόπτους. Ο εργοδότης της, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο απευθύνθηκε μετά τον καταγγελλόμενο ομαδικό βιασμό της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

“Για τον λόγο ότι έχουν βγει πάρα πολλά κορίτσια και μπράβο λοιπόν αυτή τη στιγμή στην κοπέλα, η οποία είχε το θάρρος για να καταγγείλει όλα αυτά τα οποία γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Ήταν εφτά άνδρες και γύρω στις 12 με 14 κοπέλες. Είναι ένα νυφοπάζαρο εκεί. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Είμαστε εφτά άνδρες και φέρνουμε γυναίκες εκεί και βλέπουμε” είπε ο άνδρας σχετικά με την υπόθεση.

Ακόμη και ανήλικη συμμετείχε στο πάρτι σύμφωνα με τον ίδιο. “Η φίλη της που ήταν μαζί της, ήταν 17 μισό. Το αντιλαμβάνεστε αυτό; Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες. Οι άνθρωποι που οργανώνουν όλα αυτά τα πάρτι είναι εγκληματίες”.

“Ήταν τρία άτομα που την πήγαν μέσα στο δωμάτιο. Πλέον θυμάται πάρα πολύ καλά μνήμες και όλα αυτά” πρόσθεσε ο εργοδότης της 24χρονης.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 24χρονης μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο στη  Θεσσαλονίκη, ενώ έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τα πάρτι διέταξε η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών. Η 24χρονη καταγγέλλουσα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ ήδη έχει κατονομάσει στις Αρχές δύο υπόπτους. Ο εργοδότης της, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο […]