Σέρρες: Νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς

Σέρρες: Νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς


Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον 57χρονο ψαρά που αγνοείτο στις Σέρρες. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία της Ασπροβάλτας.

Τα ίχνη του 57χρονου ψαρά χάθηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης (06.01.2022), στη θαλάσσια περιοχή Κερδυλλίων στις Σέρρες. Από την πρώτη στιγμή που θεωρήθηκε αγνοούμενος, άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος ψαράς βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Ασπροβάλτας, νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (10.01.2022).

Η σορός του 57χρονου μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία – νεκροτομή. Η κηδεία του θα γίνει στο Κοκκινοχώρι την Τρίτη (11.01.2022).


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον 57χρονο ψαρά που αγνοείτο στις Σέρρες. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία της Ασπροβάλτας. Τα ίχνη του 57χρονου ψαρά χάθηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης (06.01.2022), στη θαλάσσια περιοχή Κερδυλλίων στις Σέρρες. Από την πρώτη στιγμή που θεωρήθηκε αγνοούμενος, άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με […]