Ξεχώρισε το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι

Ξεχώρισε το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι


Επιχειρήσεις των Γρεβενών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και ειδικότερα στην παρασκευή μιας μεγάλης και μοναδικής ποικιλίας ξεχωριστών μανιταροπροϊόντων, εκπροσωπήθηκαν μέσα από το σταντ του Δήμου Γρεβενών, το οποίο φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 12 με 14 Νοεμβρίου 2021.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προβολή τουριστικών προορισμών των ορεινών Γρεβενών όπως είναι παραδοσιακοί οικισμοί, θεματικά μουσεία, πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες και μοναστήρια, πλαισιωμένα από ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο με βουνά, δάση, ποτάμια και λίμνες όπου η πεζοπορία, το ράφτινγκ και η χιονοδρομία έχουν τον πρώτο λόγο.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Επιχειρήσεις των Γρεβενών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και ειδικότερα στην παρασκευή μιας μεγάλης και μοναδικής ποικιλίας ξεχωριστών μανιταροπροϊόντων, εκπροσωπήθηκαν μέσα από το σταντ του Δήμου Γρεβενών, το οποίο φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 12 με 14 Νοεμβρίου 2021. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και […]