«Μπροστά για τον συνάδελφο»: Μαζί αλλάζουμε το ΤΥΠΕΤ

«Μπροστά για τον συνάδελφο»: Μαζί αλλάζουμε το ΤΥΠΕΤ


Ο Κώτσιος Αθανάσιος Μέλος του Νομαρχιακού παραρτήματος ΣΥΕΤΕ  νομού Λάρισας και Μέλος της Δημοκρατικής Ανανεωτικής Κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ με δελτίο τύπου  αναφέρει τα εξής για το Ταμείο Υγείας, των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας:

» Το μεγαλύτερο έλλειμμα του ΤΥΠΕΤ είναι το έλλειμμα ενός σχεδίου μακράς πνοής.

Αυτό δεν υποκαθίσταται από κανένα πλεόνασμα επικοινωνίας.

Αυτή είναι η δική μας θεώρηση και η απάντησή μας στη ΔΗΣΥΕ (Υγεία – Φροντίδα – Πρόοδος) που επιχειρεί να κρύψει τα οικονομικά ελλείμματα και στη ΔΑΚΕ (Ανοιχτή Γραμμή) που επιχειρεί να κρυφτεί από τα ελλείμματα, ενώ είναι σε όλους τους συναδέλφους γνωστό ότι και οι δύο παρατάξεις είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την διόγκωσή τους.

Ως «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» πιστεύουμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ανασυγκρότησης του ΤΥΠΕΤ.

Η ανασυγκρότηση του Ταμείου όμως απαιτεί αρχές, αξίες, ιδανικά, στόχευση και στρατηγική. Απαιτεί διαφάνεια και λογοδοσία. Αξιοκρατία στη στελέχωση θέσεων ευθύνης. Ισχυρή εκπροσώπηση στην περιφέρεια.

Απαιτεί νέα πρόσωπα τα οποία πρέπει έχουν να γνώση οικονομικής διαχείρισης. Να αφουγκράζονται τον συνάδελφο και να έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας. Να έχουν αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητα, φωνή και ανάστημα ώστε να μπουν ΜΠΡΟΣΤΑ για να αναστραφεί η πορεία του ΤΥΠΕΤ.

Αυτή είναι η δική μας πρόταση προς τους συναδέλφους.

Είναι βέβαιο ότι η ανασυγκρότηση του ΤΥΠΕΤ δεν μπορεί να γίνει από τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες παρατάξεις που οδήγησαν το Ταμείο μας σε αυτή την εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση.

Από αυτούς δηλαδή που πιστεύουν ότι το Ταμείο είναι παραγοντισμός, μικρο-εξυπηρετήσεις έναντι ψήφων και παρκάρισμα συνδικαλιστών πριν από τη σύνταξη στο Προεδρείο του Ταμείου.

Από περιφερειακούς συμβούλους που έχουν αφήσει την περιοχή ευθύνης τους απογυμνωμένη από συμβεβλημένους γιατρούς.

Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει από μια ανίερη συμμαχία ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ, χωρίς καμία αξιακή βάση παρά μόνο την εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Οι στιγμές είναι κρίσιμες.

Στέλνουμε προσκλητήριο σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις εκλογές την επόμενη εβδομάδα.

Να διαμορφώσουν το μέλλον του ΤΥΠΕΤ. Κάθε άλλη διαδικασία θα μας πάει πίσω.

Ψηφίζουμε «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ».

Επιλέγουμε τους συμβούλους που προτείνει η κίνησή μας στα επιμέρους Διαμερίσματα.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ

Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ !

Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ !

Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΤΥΠΕΤ

Κάνουμε το Ταμείο Υγείας ξανά ΥΓΙΕΣ».


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Κώτσιος Αθανάσιος Μέλος του Νομαρχιακού παραρτήματος ΣΥΕΤΕ  νομού Λάρισας και Μέλος της Δημοκρατικής Ανανεωτικής Κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ με δελτίο τύπου  αναφέρει τα εξής για το Ταμείο Υγείας, των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας: » Το μεγαλύτερο έλλειμμα του ΤΥΠΕΤ είναι το έλλειμμα ενός σχεδίου μακράς πνοής. Αυτό δεν υποκαθίσταται από κανένα πλεόνασμα επικοινωνίας. […]