Έτοιμος να παραδοθεί ο τέταρτος αδερφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

Έτοιμος να παραδοθεί ο τέταρτος αδερφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου


Ο τέταρτος αδελφός που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμος να παραδοθεί στις Αρχές και είναι θέμα χρόνου να περάσει το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου.

Βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του, που έχει ενημερώσει το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και τις δικαστικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, για την επιθυμία του πελάτη του να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία που του αποδίδεται, που είναι αυτή της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και όπως και τα άλλα δυο αδέλφια του, θα ισχυριστεί πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος είχε μαζί του σουγιά.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο τέταρτος αδελφός που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμος να παραδοθεί στις Αρχές και είναι θέμα χρόνου να περάσει το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου. Βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του, που έχει ενημερώσει το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, […]