Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Πώς εξηγούν οι γονείς τα σημάδια κακοποίησης

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Πώς εξηγούν οι γονείς τα σημάδια κακοποίησης


Συγκλονίζει η υπόθεση με το βρέφος 11μηνών που κατέληξε το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου διακομίστηκε την Κυριακή, με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης όπως κατέδειξε η εξέταση της σορού του από τον ιατροδικαστή.

Οι γονείς του δεν δέχονται την κατηγορία της κακοποίησης και κατέθεσαν ότι το προηγούμενο διάστημα το βρέφος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή (κλύσμα), καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να εξηγήσουν τα σημάδια της κακοποίησης.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, προσήχθησαν οι γονείς του βρέφους, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο διαμέρισμα, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, στην περιοχή του Ζωγράφου. Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Στην Αστυνομία αναμένουν τις ιστολογικές εξετάσεις του 11 μηνών βρέφους.

Κατά τον ιατροδικαστικό έλεγχο βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Συγκλονίζει η υπόθεση με το βρέφος 11μηνών που κατέληξε το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου διακομίστηκε την Κυριακή, με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης όπως κατέδειξε η εξέταση της σορού του από τον ιατροδικαστή. Οι γονείς του δεν δέχονται την κατηγορία της κακοποίησης και κατέθεσαν ότι το προηγούμενο διάστημα το βρέφος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή (κλύσμα), […]