Μάνη: Την Τετάρτη απολογείται για την ασέλγεια στην 12χρονη ο παππούς της

Μάνη: Την Τετάρτη απολογείται για την ασέλγεια στην 12χρονη ο παππούς της


Απολογείται την Τετάρτη ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη, ο οποίος αναμένεται να δώσει τις δικές του απαντήσεις για όσα ισχυρίζεται η εγγονή του, ότι δηλαδή ασέλγησε πάνω της όπως και ο ιερέας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η δικηγόρος του Μαριζάννα Κίκιρη ανέφερε: «Τόσο στην πρώτη κατάθεση της ανήλικης εγγονής του δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του και στη δεύτερη κατάθεση δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί επιπλέον. Ο εντολέας μου έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος έχει δύο κομμένα πόδια».

Μητέρα 12χρονης: «Την απειλούσε ο ιερέας να μην πει την αλήθεια»

Το κορίτσι στη δεύτερη κατάθεση του υποστηρίζει ότι τόσο ο ιερέας όσο κι ο παππούς του ασέλγησαν πάνω της. Μάλιστα αποκαλεί τον ιερέα μπαμπά. Η 12χρονη αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στη μητέρα της αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι ο ιερέας την απειλούσε αν έλεγε τι της είχε κάνει.

Η μητέρα θα ζητήσει την επιμέλεια της 12χρονης

Η μητέρα της στην επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο του STAR, επιμένει ότι ο παππούς δεν έχει πειράξει την κόρη της. Παραδέχεται ότι τη χτύπησε μια φορά. «Για όλα φταίει ο ιερέας» είπε με δάκρυα στα μάτια, ενώ θα ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της.

Η ανάκριση για την υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή. Ο ιερέας είναι προσωρινά κρατούμενος και την Τετάρτη θα αποφασισθεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι κι ο παππούς της μικρής.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Απολογείται την Τετάρτη ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη, ο οποίος αναμένεται να δώσει τις δικές του απαντήσεις για όσα ισχυρίζεται η εγγονή του, ότι δηλαδή ασέλγησε πάνω της όπως και ο ιερέας. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η δικηγόρος του Μαριζάννα Κίκιρη ανέφερε: «Τόσο στην πρώτη κατάθεση της ανήλικης […]