ΕΛ.ΑΣ.: Δεν απασχολεί τις ελληνικές αρχές η απελαθείσα από την Τουρκία

ΕΛ.ΑΣ.: Δεν απασχολεί τις ελληνικές αρχές η απελαθείσα από την Τουρκία


Δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα στην Ελλάδα, η γυναίκα που σύμφωνα με το Τουρκικό υπουργείο Eσωτερικών απελάθηκε στην χώρα μας, με το αιτιολογικό ότι είχε σχέσεις με τον ISIS, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για 50χρονη με ελληνικό και αυστραλιανό διαβατήριο, τα οποία έχουν λήξει και η οποία συνελήθη από τις τουρκικές αρχές, όταν πέρασε παράνομα στην Τουρκία από την Συρία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα ζήτησε μόνη της να έρθει στην Ελλάδα, επειδή έχει συγγενείς. Από τις ελληνικές αρχές η υπόθεση ερευνάται, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν η 50χρονη διώκεται σε κάποια άλλη χώρα, καθώς στην Ελλάδα δεν απασχολεί τις αρχές.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Δεν διώκεται για κάποιο αδίκημα στην Ελλάδα, η γυναίκα που σύμφωνα με το Τουρκικό υπουργείο Eσωτερικών απελάθηκε στην χώρα μας, με το αιτιολογικό ότι είχε σχέσεις με τον ISIS, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για 50χρονη με ελληνικό και αυστραλιανό διαβατήριο, τα […]