Δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ: Είδε τον κατηγορούμενο και άρχισε να τρέμει

Δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ: Είδε τον κατηγορούμενο και άρχισε να τρέμει

Η δίκη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένας 20χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, η δίκη ξεκίνησε στις 8.30 το πρωί και οι δυο κατηγορούμενοι μπήκαν στην αίθουσα από δυο διαφορετικές πόρτες για λόγους ασφαλείας.

Η 19χρονη βρισκόταν στο δικαστήριο και μόλις είδε τον 20χρονο άρχισε να τρέμει, σύμφωνα με το Star.

«Δεν έχω ξεχάσει εκείνη τη βραδιά, δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε, πέρασα πολύ άσχημα στα χέρια τους» φέρεται να είπε η νεαρή κοπέλα.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος δήλωσε πως είναι αθώος ενώ στο ακροατήριο δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπο δικός του. Οι γονείς του όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν στην Αλβανία, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα.

Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή μετά από έπειτα των συνηγόρων των κατηγορουμένων.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η δίκη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω. Κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένας 20χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος Ρομά. Σύμφωνα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του […]