Στο νοσοκομείο δύο ηλικιωμένοι έπειτα από διαμάχη

Στο νοσοκομείο δύο ηλικιωμένοι έπειτα από διαμάχη

Ένα περιστατικό που ξεκίνησε από λεκτικές αντιπαραθέσεις και κατέληξε σε σοβαρή συμπλοκή με δύο τραυματίες, σημειώθηκε στον Κρούστα Λασιθίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένας άνδρας εντόπισε στο χωράφι του ζώα τα οποία ανήκαν στον γιο του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Ο άνδρας ζήτησε τον λόγο από τις κόρες του θύματος οι οποίες βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο πατέρας τους να πάει αργότερα στον ιδιοκτήτη του χωραφιού, όπου και διαπληκτίστηκαν.

Το σκηνικό συνεχίστηκε, καθώς ο γιος του ιδιοκτήτη του χωραφιού μετά από λίγη ώρα εισέβαλε στο κατάστημα που διατηρούν οι γονείς του πατέρα των κοριτσιών και ξεκίνησε να χτυπά την ηλικιωμένη μητέρα με κλοτσιές και τον ηλικιωμένο πατέρα με σιδερένιο αντικείμενο.

Οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, όπου και νοσηλεύονται, με τον άντρα να φέρει σοβαρό τραύμα στο μάτι.

Ο γιος του ιδιοκτήτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα απ’ όπου πήρε προθεσμία για την Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί, ενώ στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί και ο πατέρας του για εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Με πληροφορίες από την «Ανατολή»


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένα περιστατικό που ξεκίνησε από λεκτικές αντιπαραθέσεις και κατέληξε σε σοβαρή συμπλοκή με δύο τραυματίες, σημειώθηκε στον Κρούστα Λασιθίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένας άνδρας εντόπισε στο χωράφι του ζώα τα οποία ανήκαν στον γιο του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ο άνδρας ζήτησε τον λόγο από τις κόρες του θύματος οι οποίες βρίσκονταν […]