Κρήτη: Ελεύθερος ο 18χρονος για την υπόθεση βιασμού της τουρίστριας

Κρήτη: Ελεύθερος ο 18χρονος για την υπόθεση βιασμού της τουρίστριας

Eλεύθερος είναι από σήμερα το μεσημέρι ο 18χρονος νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας συνομήλικής του κοπέλας, πριν από μερικά 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.
Ο 18χρονος βρετανικής υπηκοότητας απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, υποστηρίζοντας -όπως και μετά τη σύλληψή του- ότι είναι αθώος.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Ο νεαρός Βρετανός είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για χτες.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή, ο 18χρονος ισχυρίζεται ότι είναι απόλυτα αθώος και πως η ερωτική του συνεύρεση με τη συνομήλικη γυναίκα του ιταλικής υπηκοότητας, έγινε με τη συναίνεσή της.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Eλεύθερος είναι από σήμερα το μεσημέρι ο 18χρονος νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας συνομήλικής του κοπέλας, πριν από μερικά 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου. Ο 18χρονος βρετανικής υπηκοότητας απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, υποστηρίζοντας -όπως και μετά τη σύλληψή του- ότι είναι αθώος. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία […]