Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Σπάθα

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Σπάθα

Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικό Γιάννη Σπάθα που πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 69 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

 

Η σύζυγός του Λένα Λακαφώση, τα παιδιά του Νίκος και Άρης, η αδελφή του αλλά και οι αγαπημένοι του φίλοι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.
Πλήθος καλλιτεχνών έδωσαν το «παρών» στην νεκρώσιμο ακολουθία η οποία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στην παλαιά Πεντέλη. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Mανώλης Φάμελος, η Σοφία Αρβανίτη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η σορός του Γιάννη Σπάθα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Παξούς όπου και θα ταφεί, στον οικογενειακό τάφο, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

Ο Γιάννης Σπάθας ήταν ιδρυτικό μέλος των θρυλικού συγκροτήματος των Socrates και σπουδαίος μουσικός και κιθαρίστας, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Χαρούλα Αλεξίου, κ.ά.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικό Γιάννη Σπάθα που πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 69 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.   Η σύζυγός του Λένα Λακαφώση, τα παιδιά του Νίκος και Άρης, η αδελφή του αλλά και οι αγαπημένοι του φίλοι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα […]