ΟΑΣΑ: Δωρεάν μετακίνηση για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

ΟΑΣΑ: Δωρεάν μετακίνηση για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Μνημόνιο συνεργασίας για τη μετακίνηση του προσωπικού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ, υπεγράφη μεταξύ του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ιωάννης Σκουμπούρης και ο προϊστάμενος επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Το μνημόνιο συνεργασίας περιλαμβάνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες – δράσεις που καλούνται να υλοποιήσουν οι δυο πλευρές.

Ειδικότερα, ο ΟΑΣΑ θα χορηγήσει ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης στους δικαιούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αντίστοιχα, η Ελληνική Αστυνομία θα συνδράμει περαιτέρω, με σειρά δράσεων και μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ, όπως στην επιτήρηση των λεωφορειολωρίδων και την διευρυμένη φύλαξη σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού.

.


Πηγή:www.agropost.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Μνημόνιο συνεργασίας για τη μετακίνηση του προσωπικού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ, υπεγράφη μεταξύ του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ιωάννης Σκουμπούρης και ο προϊστάμενος επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης. Το μνημόνιο συνεργασίας […]