Παρέμβαση Τατούλη για Εξισωτική

Παρέμβαση Τατούλη για Εξισωτική

Να ενσωματωθούν στο σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης οι αποκλειόμενες περιοχές από την Εξισωτική Αποζημίωση, οι οποίες δεν είχαν εξεταστεί από τη μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου συμφώνησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρεται πως: άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για την εξισωτική αποζημίωση.

Σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, σε συνέχεια της επιστολής του Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεσμεύτηκε άμεσα να αποσταλούν με ευθύνη των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας τεκμηριωμένα στοιχεία για την ενσωμάτωση και των περιοχών αυτών.

.


Πηγή:www.agropost.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Να ενσωματωθούν στο σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης οι αποκλειόμενες περιοχές από την Εξισωτική Αποζημίωση, οι οποίες δεν είχαν εξεταστεί από τη μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου συμφώνησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης. Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρεται πως: άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην παρέμβαση του […]