40 φωτοβολταϊκά πάρκα στα Σχέδια Βελτίωσης η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY» από 36 γεωργούς και κτηνοτρόφους

40 φωτοβολταϊκά πάρκα στα Σχέδια Βελτίωσης η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY» από 36 γεωργούς και κτηνοτρόφους

Με 40 φωτοβολταϊκά πάρκα στα Σχέδια Βελτίωσης η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY» από 36 γεωργούς και κτηνοτρόφους που κατέθεσαν αιτήσεις ένταξης στο υπομέτρο 4.1.3. του ΠΑΑ 2014-2020.

Η εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY, με αφορμή τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης και στο πλαίσιο εφαρμογής του υπομέτρου 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) καθώς και στην προστασία του Περιβάλλοντος», συνεργάστηκε επιτυχώς με δέκα έξι (16) γεωπόνους μελετητές στην Θεσσαλία και τριάντα έξι (36) πελάτες γεωργούς και κτηνοτρόφους, για την κατάθεση αιτήσεων ένταξης στο υπομέτρο, συνολικά σαράντα (40) φωτοβολταϊκών πάρκων.Από την πλευρά της διοίκησης της εταιρείας ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY αλλά και των εργαζομένων της, εκφράζονται θερμές ευχαριστίες τόσο στους αγρότες- πελάτες της,  που την εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή των έργων τους, όσο και στα γεωπονικά γραφεία για την αρωγή τους και την άψογη συνεργασία που υπήρξε!

Να επισημάνουμε ότι με τα προγράμματα Net Metering (Αυτοπαραγωγή) και Virtual Net Metering οι αγρότες επιδοτούνται 50–60% από τα Σχέδια Βελτίωσης για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος σε μια αγροτική παροχή, για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ενέργεια και σε άλλες δικές τους παροχές. Η απόσβεση της επένδυσης σε γενικότερο επίπεδο αναμένεται να γίνει σε μόλις 3-4 χρόνια!

Σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια της εταιρείας κ. Φωτεινή Κούρου, ανέφερε πως «οι εντασσόμενοι αγρότες στο υπομέτρο 4.1.3 και ειδικά μέσω του Net Metering και Virtual Metering, θα διαπιστώσουν εμπράκτως τη δραστική μείωση στο κόστος παραγωγής των προϊόντων τους και την εξοικονόμηση σοβαρών οικονομικών πόρων. Από την πλευρά μας ως εταιρεία, θέλουμε εκφράσουμε ξανά τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και να υποσχεθούμε εκ νέου ότι θα είμαστε δίπλα στους επενδυτές αγρότες, από την αρχή μέχρι το τέλος, διότι το  μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.

Η Εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY είναι πρωτοπόρα ,στην κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, αξιοπιστία και εξειδικευµένο προσωπικό. Με µεγάλο αριθµό εγκατεστηµένων έργων φωτοβολταϊκών από το 2007 σε όλη την χώρα, εγγυάται τη βέλτιστη επιλογή του εξοπλισµού που σας ταιριάζει και την ποιοτικότερη δυνατή εγκατάσταση στις καλύτερες τιµές. Το Μελετητικό Τμήμα της εταιρείας είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτικές διαδικασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2410-617777 καθώς και στο email: info@perivallontologoi.gr.


Πηγή:www.larissanet.gr