Εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Λάρισας-Πως θα λειτουργήσουν οι εφορίες

Εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Λάρισας-Πως θα λειτουργήσουν οι εφορίες


Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Λάρισας αναφέρεται:

«Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Δ.Ο.Υ. Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας.

Ειδικότερα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, άσκοπων μετακινήσεων αλλά και για τον καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεων του, παρακαλείται το κοινό να μην προγραμματίσει συναλλαγές με την Δ.Ο.Υ Λάρισας και τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων του νομού μας (Γραφεία Τυρνάβου, Αγιάς και Φαρσάλων) την ημέρα αυτή, γιατί από ώρα 09.30 π.μ. και μετά, οι ως άνω υπηρεσίες θα λειτουργούν μόνο με το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

Κατά τη συγκεκριμένη ημέρα παρακαλούμε για την κατανόηση των πολιτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες μας. Επισημαίνουμε ότι οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν κατά την ως άνω ημέρα, παρατείνονται σύμφωνα με την αριθ.1026510/1658/370/Α0014/ΠΟΛ.1101/19.03.2002 (Β’524) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών».


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Λάρισας αναφέρεται: «Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Δ.Ο.Υ. Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας. Ειδικότερα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, άσκοπων μετακινήσεων αλλά και για τον καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεων του, […]