Προπονητής τένις: Το εξωφρενικό αίτημα που υπέβαλε στον εισαγγελέα ο 33χρονος

Προπονητής τένις: Το εξωφρενικό αίτημα που υπέβαλε στον εισαγγελέα ο 33χρονος


Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί τι τον… ώθησε να πάει με ανήλικα κορίτσια, ζήτησε ο 33χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews.

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2015 έως και το 2020, όταν τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ο κατηγορούμενος, που μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, υπέβαλε το αίτημα στον ανακριτή, ούτως ώστε, όπως φέρεται να αναφέρει σε αυτό, εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα, δηλαδή αν έχει συμπεριφορά παιδόφιλου, να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για να το αντιμετωπίσει.

«Υπήρξε συναίνεση»

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον του δικαστικού λειτουργού, ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αποδέχεται να πληρώσει γι’ αυτά που πραγματικά έκανε, αλλά όχι για εκείνα που τον κατηγορούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχει παραδεχθεί τη σύναψη σχέσεων με τις δύο κοπέλες, οι οποίες ήταν αθλήτριες στον όμιλο αντισφαίρισης όπου εργαζόταν και ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, βάσει της δικής του εκδοχής, για όλες τις πράξεις του είχε τη συναίνεση των ανήλικων κοριτσιών.

Στη μεν πρώτη περίπτωση, ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η σχέση ξεκίνησε όταν η κοπέλα ήταν 17 ετών και εκείνος 27. Φέρεται, μάλιστα, να προσέθεσε πως η σχέση τους διατηρήθηκε σχεδόν για μία πενταετία, με τους δυο τους να κυκλοφορούν σαν πραγματικό ζευγάρι. Αυτό λέει και ο πατέρας του, ο οποίος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, παραδέχθηκε ότι ο γιος του πήγαινε με την κοπέλα στο σπίτι του, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει βιασμός, αλλά συναίνεση.

Έκανε, δε, λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του 33χρονου από τον πατέρα της κοπέλας, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά πως το παιδί του «απλώς είχε μια σχεσούλα», χωρίς να γνωρίζει για πόσο καιρό.

Παράλληλα, έριξε τις ευθύνες στις… αθλήτριες και στις οικογένειές τους. «Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν, και τα παιδιά τού την έπεφταν στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της, που είναι ωραίος και άνετος; Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;», ανέφερε.

Όσον αφορά στη δεύτερη κοπέλα, ο κατηγορούμενος προπονητής φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του πως δεν υπήρξε ολοκληρωμένη ερωτική επαφή, ενώ αρνείται ότι προπονούσε ο ίδιος τις ανήλικες, ισχυριζόμενος ότι απλά τις είχε γνωρίσει στον όμιλο αντισφαίρισης.

Ταξίδια

Τον προπονητή κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι γονείς των παιδιών, 16 και 21 χρόνων σήμερα. Τα κορίτσια, στις δικές τους καταθέσεις, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν δίπλα του, ενώ πληροφορίες από γείτονες του κατηγορουμένου κάνουν λόγο για συχνές επισκέψεις παιδιών στο σπίτι του.

Ο προπονητής στον όμιλο αντισφαίρισης της βορειοδυτικής Αττικής καλούσε ανήλικα κορίτσια στο σπίτι του με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα.

Τους πρότεινε να παίζουν μαζί επιτραπέζια παιχνίδια και στη συνέχεια τους αποκάλυπτε τις ερωτικές διαθέσεις του, ζητώντας από τα ανήλικα κορίτσια να μην πουν σε κανέναν τίποτα από αυτά που τους έλεγε.

Παράλληλα, φέρεται να ταξίδευε με τις ανήλικες σε διάφορες βαλκανικές χώρες για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά τένις. Εκεί, όμως, καθώς περνούσε πολλές ώρες μαζί τους, κατηγορείται ότι τις αποπλανούσε.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί τι τον… ώθησε να πάει με ανήλικα κορίτσια, ζήτησε ο 33χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews. Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2015 έως και το 2020, όταν τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα. […]