«Πεδίο βολής» τα Άνω Λιόσια: Εντοπίστηκαν σφαίρες και σε δεύτερο νηπιαγωγείο

«Πεδίο βολής» τα Άνω Λιόσια: Εντοπίστηκαν σφαίρες και σε δεύτερο νηπιαγωγείο


Λίγε μέρες μετά τον εντοπισμό βλήματος σε κλιμακοστάσιο βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή των Ανω Λιοσίων και δεύτερη αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε δίπλα σε νηπιαγωγείο και παραδόθηκε στην ασφάλεια της περιοχής, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

«Μια γονέας βρήκε μια βολίδα από όπλο σε κάποιο πάρκινγκ ή δίπλα στο νηπιαγωγείο ή σε κάποιο άλλο που είναι πιο πέρα, και την παρέδωσε στην ασφάλεια της περιοχής» σημείωσε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Άνω Λιοσίων Γιάννης Κρεμύδας, μιλώντας στο MEGA

«Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές όταν υπάρχουν γλέντια πανηγύρια από κάποιες ομάδες. Στην περιοχή κάτω από εκεί μένουν Ρομά. Όταν έχουν κάποια γλέντια φεύγουν κάποιες βολίδες από εκεί και έρχονται προς τον οικιστικό ιστό» συμπλήρωσε ο κ. Κρεμύδας.

Οι γονείς ανησυχούν για τα παιδιά τους. Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του συλλόγου γονέων δεν είναι σπάνιο περιστατικό ενώ πολλές φορές τα παιδιά αντικρίζουν έξω από τα σχολεία και χρησιμοποιημένες σύριγγες.

«Φυσικά και φοβόμαστε και για την σωματική και για την ψυχική τους ακεραιτότητα. Δεν είναι ωραίο να μπαίνεις στο σχολείο και να βλέπεις έξω από το σχολείο πεταμένες σύριγγες» συμπλήρωσε η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων, Αλεξάνδρα Σμυρλή.

Άντρο εγκληματικότητας η περιοχή

Η κατάσταση στα Άνω Λιόσια ωστόσο μοιάζει έκρυθμη καθώς από την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα παιδιά έχουν έρθει αντιμέτωπα μέχρι και με καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών.

«Την προηγούμενη εβδομάδα έξω από τρια σχολεία η ΟΠΚΕ έκανε επιχείρηση καταδίωξης εμπόρου ναρκωτικών ακριβώς 11:30 το πρωί που είχαν μάθημα τα παιδιά. Οι μαθητές ήταν στο προαύλιο και παρακολουθούσαν έντρομοι το γεγονός. Και πριν από 2 μέρες ακριβώς άγνωστοι μπήκαν το βράδυ στις 10 στο προαύλιο του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά στην αίθουσα πληροφορικής» πρόσθεσε η κ. Σμυρλή.

Η σφαίρα που βρέθηκε έξω από το νηπιαγωγείο έχει παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές ενώ έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την προέλευσή της.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Λίγε μέρες μετά τον εντοπισμό βλήματος σε κλιμακοστάσιο βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή των Ανω Λιοσίων και δεύτερη αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε δίπλα σε νηπιαγωγείο και παραδόθηκε στην ασφάλεια της περιοχής, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. «Μια γονέας βρήκε μια βολίδα από όπλο σε κάποιο πάρκινγκ ή δίπλα στο νηπιαγωγείο ή σε κάποιο άλλο που είναι πιο […]