Αρναούτογλου – Προειδοποιεί για χειρότερη επιδείνωση του καιρού – Έκκληση στους δήμους

Αρναούτογλου – Προειδοποιεί για χειρότερη επιδείνωση του καιρού – Έκκληση στους δήμους


Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για χειρότερη επιδείνωση του καιρού μέσα στην εβδομάδα, ενώ κάνει έκκληση στους δήμους να πάρουν προληπτικά μέτρα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Πιο σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε!

Έκκληση σε όλους τους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα για έλεγχο και προληπτικό καθαρισμό ρεμάτων, φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν από τις προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής 14 – 15 Οκτωβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας!».


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για χειρότερη επιδείνωση του καιρού μέσα στην εβδομάδα, ενώ κάνει έκκληση στους δήμους να πάρουν προληπτικά μέτρα. Ο έμπειρος προγνώστης καιρού με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Πιο σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε! Έκκληση σε όλους τους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο […]