Αισιοδοξία των Ελλήνων CEOs για την επόμενη ημέρα της πανδημίας

Αισιοδοξία των Ελλήνων CEOs για την επόμενη ημέρα της πανδημίας


Με αυξημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι Έλληνες CEOs την επόμενη ημέρα της πανδημίας, σύμφωνα με την έρευνα KPMG 2021 CEO Outlook, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου. Η έρευνα 2021 CEO Outlook, βασίζεται στις απόψεις για το μέλλον 1.325 CEOs από 11 σημαντικές αγορές και 50 CEOs από την ελληνική αγορά.

Ο Νίκος Βουνισέας, senior partner της KPMG στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά: «Είναι γεγονός ότι το επιχειρηματικό πνεύμα δεσπόζει στην Ελλάδα και σε συνάρτηση με την αισιοδοξία των Ελλήνων για την οικονομία μας, τα εμβληματικά έργα που προσβλέπουμε σε όλη την χώρα (πχ Ελληνικό), αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, ευελπιστώ ότι μια νέα εποχή ξημερώνει για τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία. Σίγουρα, οι προκλήσεις είναι πολλές, η πανδημία βρίσκεται ανάμεσά μας, αλλά υπάρχουν ωστόσο και ευκαιρίες που ήδη παρουσιάζονται και θα παρουσιαστούν στο μέλλον».


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Με αυξημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι Έλληνες CEOs την επόμενη ημέρα της πανδημίας, σύμφωνα με την έρευνα KPMG 2021 CEO Outlook, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου. Η έρευνα 2021 CEO Outlook, βασίζεται στις απόψεις για το μέλλον 1.325 CEOs από 11 σημαντικές αγορές και 50 CEOs από την ελληνική αγορά. Ο Νίκος […]