«Τη φόβισαν και δεν εμβολιάστηκε» – Καθηγητής αποχαιρετά την ανεμβολίαστη αδερφή του

«Τη φόβισαν και δεν εμβολιάστηκε» – Καθηγητής αποχαιρετά την ανεμβολίαστη αδερφή του


Πληθαίνουν οι περιπτώσεις ανεμβολίαστων που υπέκυψαν στον κορωνοϊό…. Την αδερφή του Διαμαντούλα αποχαιρέτησε ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης που νικήθηκε από την πανδημία, καθώς παρά τις παραινέσεις του  ίδιου δεν έκανε το εμβόλιο.

Ο κ. Μπούχαλης δεν κρύβει το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μεταπείσει την αδερφή του και η εξομολόγησή του στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου να ραγίζει καρδιές.

«Δυστυχώς χάσαμε την αδερφή μου από κορωνοϊό, σε τρεις βδομάδες από την ημέρα που διαγνώστηκε με covid. Είναι ένας χαμός εντελώς άδικος και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Δυστυχώς δεν εμβολιάστηκε ακούγοντας τις διάφορες φωνές εκείνων που τη φόβισαν και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν κατάφερα να την μεταπείσω να εμβολιαστεί. Με καθυστερούσε γιατί δεν ήθελε να μου φέρει αντίρρηση. Το ανέβαλε και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή της. Αυτό δε θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου» πρόσθεσε στο T-live ο κ. Μπούχαλης, ο οποίος φανερά συγκινημένος εξομολογήθηκε ότι είναι η δεύτερη κηδεία, μετά τη μητέρα του, που παρακολουθεί με streaming.

Μάλιστα ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης αποχαιρέτησε την αδερφή του, Διαμαντούλα, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από κορvνοϊό με μία συγκλονιστική ανάρτηση. «Δύο μήνες πριν σε γιορτάζαμε και έλαμπες στα γενέθλια σου… σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα… ναι μωρέ θα το κάνω… αλλά άκουσα να λένε… Και άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά… και φεύγοντας από την Ελλάδα σε αγκαλιάζω και σου λέω “κάνε το εμβόλιο”… “ναι μωρέ θα το κάνω… “, ”ναι παιδί μου εντάξει….», ήταν όσα έγραψε μεταξύ των άλλων.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πληθαίνουν οι περιπτώσεις ανεμβολίαστων που υπέκυψαν στον κορωνοϊό…. Την αδερφή του Διαμαντούλα αποχαιρέτησε ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης που νικήθηκε από την πανδημία, καθώς παρά τις παραινέσεις του  ίδιου δεν έκανε το εμβόλιο. Ο κ. Μπούχαλης δεν κρύβει το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μεταπείσει την αδερφή του και η εξομολόγησή του […]