Πάτρα: Η απόλυτη τραγωδία! Μέσα στο 2021 πέθαναν 4 αδέρφια

Πάτρα: Η απόλυτη τραγωδία! Μέσα στο 2021 πέθαναν 4 αδέρφια


Την απόλυτη τραγωδία ζει η οικογένεια του 81χρονου άνδρα με καταγωγή από την Καρυά Ηλείας, που αυτοκτόνησε στην Πάτρα το Σάββατο.

Κι αυτό όχι μόνο γιατί λίγες ώρες μετά πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο, αλλά σύμφωνα με το flamis.gr μέσα στο 2021 έχουν πεθάνει άλλα 2 αδέρφια του!

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε σπίτι την οδό Ακρωτηρίου και Μηλίτου στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα της Πάτρας, ο άνδρας που έμενε μόνος του έστρεψε καραμπίνα πάνω του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 81χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε τα πολλαπλά χτυπήματα της μοίρας αφού λίγο καιρό νωρίτερα είχε χάσει και τον γιο του από έμφραγμα, ενώ στο παρελθόν είχε πεθάνει και η γυναίκα του.

O 58χρονος πέθανε στο Νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα. Νοσηλευόταν με καρκίνο. Ο 58χρονος κηδεύτηκε σήμερα στην Ηλεία ενώ ο 81χρονος αύριο.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Την απόλυτη τραγωδία ζει η οικογένεια του 81χρονου άνδρα με καταγωγή από την Καρυά Ηλείας, που αυτοκτόνησε στην Πάτρα το Σάββατο. Κι αυτό όχι μόνο γιατί λίγες ώρες μετά πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο, αλλά σύμφωνα με το flamis.gr μέσα στο 2021 έχουν πεθάνει άλλα 2 αδέρφια του! Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του περασμένου […]