Ξαφνική παραίτηση στενού συμβούλου του Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Ξαφνική παραίτηση στενού συμβούλου του Μητσοτάκη στο Μαξίμου


Από το… πουθενά «έσκασε» η παραίτηση του προϊσταμένου του Ιδιαίτερου Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Βασίλη Ανδρικόπουλου, σύμφωνα με ΦΕΚ που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Αυγή», ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, ο οποίος εκτός από σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη για θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, είναι και φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, αποχώρησε από τη θέση του μετά από γκρίνιες ότι δεν πέτυχε στα καθήκοντά του.

Σημειώνεται ότι για πάνω από 20 χρόνια ο Βασίλης Ανδρικόπουλος εργάστηκε σε διοικητικές και επιτελικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από το… πουθενά «έσκασε» η παραίτηση του προϊσταμένου του Ιδιαίτερου Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Βασίλη Ανδρικόπουλου, σύμφωνα με ΦΕΚ που υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Αυγή», ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, ο οποίος εκτός από σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη για θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, είναι και φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη, αποχώρησε από τη θέση του μετά […]