«Σκάλα παιδικό παραμύθι»: Ό,τι χρειάζεται κάθε παιδί…

«Σκάλα παιδικό παραμύθι»: Ό,τι χρειάζεται κάθε παιδί…


Θέλετε ένα βιβλίο για το παιδί σας ή ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που θα του ακονίσει το μυαλό; Η επιλογή είναι μονόδρομος, επιλέξτε να επισκεφτείτε το κατάστημα «σκάλα παιδικό παραμύθι».

Στο κατάστημα «σκάλα παιδικό παραμύθι» που είναι επί της οδού Αθανασίου Διάκου 5, θα βρείτε πάμπολλα παιδικά βιβλία παλαιών και σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και λογοτεχνών, που απευθύνονται σε μωρά μέχρι και σε έφηβους. Δείτε και επιλέξτε τα μοναδικά ξύλινα, εκπαιδευτικά, οικολογικά και ανακυκλώσιμα παιχνίδια της Plan Toys, διεθνώς βραβευμένα για την ποιότητα και την ασφάλειά τους. Για τα βρέφη διατίθενται πάνινα ασφαλή παιχνίδια, γνωστής γαλλικής εταιρείας.

Και επειδή η δημιουργικότητα είναι σημαντική για κάθε παιδί ανακαλύψτε στο «σκάλα Παιδικό παραμύθι» παιχνίδια που έχουν σχέση με το κουκλοθέατρο, όπου το κάθε παιδί μπορεί να δημιουργήσει τους δικούς του μικρούς ήρωες. Επίσης για τα μικρά κορίτσια υπάρχουν κάθε λογής κούκλες. Παράλληλα, θα βρείτε σχολικές τσάντες για τη νέα χρονιά.

Επισκεφτείτε το «σκάλα παιδικό παραμύθι» για να επιλέξετε ένα παιδικό δώρο. Ένα από τα πολλά παιδικά βιβλία ή τα παιχνίδια που θα βρείτε είναι η καλύτερη επιλογή.

Για τους μεγαλύτερους, μπορείτε να βρείτε βιβλία Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας στο βιβλιοπωλείο «Νέα Σκάλα» επί της οδού Αθανασίου Διάκου 10.

Info
σκάλα παιδικό παραμύθι
Βιβλίο- Παιχνίδι
Δήμητρα Λίταινα- Φωτεινή Λίταινα
Αθανασίου Διάκου 5 Λάρισα
Τηλ. 2410 537791
Facebook: Σκαλα..παιδικο παραμύθι


Πηγή:www.larissanet.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η επιλογή είναι μονόδρομος, επιλέξτε να επισκεφτείτε το κατάστημα «σκάλα παιδικό παραμύθι»